Een eersteklas pensioen­regeling

 

U bent op zoek naar een moderne pensioenregeling voor uw werknemers. Een pensioenregeling waarbij alles goed voor u en uw werknemers geregeld wordt door een stabiele pensioenuitvoerder. Ook is het voor u van belang dat uw werknemers hun pensioenregeling waarderen. Maar bovenal wilt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met de beste partijen in de markt. Zodat u over uw pensioenregeling geen zorgen heeft, in de wetenschap dat u een eersteklas pensioenregeling aanbiedt.

Een helder pensioen voor uw werknemers

 

Uw werknemers willen weten waar zij aan toe zijn, zodat zij op het juiste moment met een adequate uitkering met pensioen kunnen gaan. Ook hebben zij behoefte aan inzicht, antwoorden op de belangrijkste vragen: hoeveel heb ik nodig, hoeveel ga ik krijgen,  is dit voldoende en op welke manier kan ik hier zelf invloed op uitoefenen? Zij willen een pensioenregeling die zij begrijpen en die bij hen past. En een regeling die de grootst mogelijke kans biedt op een goed inkomen later.

Waardevolle arbeids­voorwaarde

 

Met LifeSight brengt u pensioen dichter bij de werknemer door een hoogwaardige en uitgebalanceerde communicatie mix. Onze communicatie is begrijpelijk, relevant en realistisch en voldoet aan alle wettelijke vereisten, en meer. Het hart van de communicatie is het werknemersportaal Mijn-LifeSight. De overige communicatiemiddelen die worden ingezet, zoals het Persoonlijk Pensioen Jaaroverzicht, leveren ook een bijdrage aan het bieden van inzicht en handelingsperspectief. Daarnaast zijn persoonlijk gesprekken mogelijk.

Slim beleggen

 

De meeste werknemers willen, durven of kunnen geen (beleggings)keuzes maken. Door ons intelligente beleggingsconcept ‘Slim laten beleggen’, hoeven zij ook geen beleggingskeuzes te maken of verstand te hebben van beleggen. Werknemers beleggen automatisch in een beleggingsmix die past bij hun persoonlijke kenmerken en pensioendoelstellingen, zonder dat zij geconfronteerd worden met beleggingskeuzes of andere complexiteit.

Werknemers­portaal

 

De LifeSight pensioenregeling kan volledig op de situatie van een werknemer worden toegesneden. Het online werknemersportaal geeft op eenvoudige wijze de belangrijkste informatie over de persoonlijke pensioensituatie van de werknemer en biedt mogelijkheden om bij te sturen. Zo is het mogelijk de gevolgen van een verandering, zoals een hogere premie of een ander beleggingsprofiel, zichtbaar te maken. Vervolgens kan de deelnemer zelf beslissen of er iets aan zijn of haar pensioenopbouw moet veranderen.