LifeSight Raad van Toezicht
en Bestuur

 

LifeSight in Nederland is een aparte juridische entiteit met een ervaren, onafhankelijk Bestuur en Raad van Toezicht, bestaande uit ervaren professionals. Hiermee voorkomen we elke vorm van belangenverstrengeling.

Bestuur

bestand_Rolf

Rolf Kooijman

 

Rolf Kooijman is Register Accountant en rondde in 2016 nog een Master af aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook volgde hij de opleiding Pensioenen geschiktheidsniveau B. Hij beschikt over brede bestuurlijke ervaring binnen de financiële sector op het gebied van onder meer risicomanagement en vermogensbeheer. Kooijman was voorheen lid van de Raad van Bestuur en CFO van KAS BANK en financieel directeur bij Delta Lloyd. Daarvoor was hij in diverse management- en directiefuncties werkzaam bij NCM/Atradius.

Annemiek Vollenbroek

 

Annemiek Vollenbroek is jurist en directeur-eigenaar van PlusValenza, een adviesbureau binnen de financiele dienstverlening. Zij is momenteel tevens bestuurslid van de Kring van Pensioenspecialisten en is lid of voorzitter geweest van diverse visitatiecommissies, waaronder van de Stichting Pensioenfonds Philips. Eerder vervulde zij onder andere de rol van senior pensioenconsultant bij Watson Wyatt en was zij Hoofd Fiscaal Juridisch Adviesbureau bij SNS Reaal verzekeringen.

bestand_Annemiek

Raad van Toezicht

Judith Scherrenberg

 

Judith Scherrenberg is als master in pensions and life assurance directeur van Edmond Halley Pensioenmanagement . Ze speelt een actieve en leidende rol in diverse pensioeninhoudelijke commissies en werkgroepen zoals Toets – en Eindtermencommissie CDFD, werkgroep herziening vakbekwaamheidsstructuur pensioen, werkgroep pensioenvergunning. Zij beschikt over een brede scope dankzij haar ruime ervaring in het adviseren van verschillende stakeholders binnen de pensioensector: verzekeraars, pensioenuitvoerders, werkgevers, DGA’s, zelfstandigen en particulieren. Daarnaast treedt zij regelmatig op als docent bij onder meer het Financieel College en D&O..

bestand_Judith
bestand_Monique

Monique Bodde

 

Monique Bodde is op interim basis werkzaam als HR executive op grote HR-en change-trajecten. Daarnaast maakt zij deel uit van de Raad van Commissarissen bij GITP. Voorheen werkte zij als HR directeur bij onder andere AON en Aegon en als management consultant bij PwC in Brussel. Hier was zij succesvol betrokken bij diverse grote organisatieveranderingen (reorganisaties en cultuurtrajecten).

Guus Stoelinga RA

 

Guus Stoelinga RA is sinds 1991 in diverse directiefuncties werkzaam bij LeasePlan Corporation, vanaf 2007 in de functie van Chief Financial Officer. Daarnaast is hij voorzitter van het bestuur van Stichting Almeerse Theaters. Eerder vervulde Stoelinga de functie van financieel directeur bij Auto Lease Holland. Als partner bij KPMG richtte hij zich op de financiële diensten sector en was betrokken bij diverse activiteiten op het gebied van externe audits. -Ook was hij werkzaam als controller bij Banque Paribas Nederland BV.

bestand_Guus

Het LifeSight team

bestand_Edwin2

Edwin van den Oever

 

Edwin van den Oever is Director van LifeSight en verantwoordelijk voor de dienstverlening in Nederland en eindverantwoordelijk voor de commerciële dienstverlening aan onze klanten, prospects and adviseurs. Hij was eerder 3 jaar Manager Sales & Business Development van LifeSight. Daarvoor heeft hij bij Nationale-Nederlanden ervaring opgedaan met strategische vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en implementatie. Hij heeft zich altijd verdiept in het verhogen van betrokkenheid, tevredenheid en interactie met klanten door het gebruiken van technologie. Edwin studeerde Business Administration aan de Hogeschool Rotterdam en volgde een studie strategisch sales- en accountmanagement aan het ISAM van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Mariël van der Veer

 

Mariël van der Veer is Head of Sales van LifeSight en geeft leiding aan de salesactiviteiten in Nederland. Zij was daarvoor 10 jaar International Sales Manager bij Aegon. Eerder was zij in diverse commerciële en projectmanagement rollen werkzaam bij Fortis ASR, ING en Willis. Zij beschikt over brede ervaring binnen de financiële sector op het gebied van pensioen, vermogensbeheer en risicomanagement. Zij is geinteresseerd in het effect dat ontwikkelingen zoals een stijgende levensverwachting, nieuwe vormen van werken en educatie hebben op hoe en wanneer mensen pensioneren. In deze context werkt zij graag mee aan het vinden van oplossingen zodat mensen “slimmer” met hun geld om kunnen gaan.

foto-Mariel-van-der-Veer
bestand_Mirjam2

Mirjam van Wulften

 

Mirjam van Wulften is Accountmanager en Implementatiemanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Zij was daarvoor ruim 7 jaar werkzaam als consultant op het gebied van pensioenen binnen Willis Towers Watson. Mirjam studeerde economie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is in het bezit van WFT Adviseur Pensioen en Vermogen. Zij krijgt energie van het helpen van onze klanten om de administratie van de pensioenregeling en de communicatie daarover zo vlekkeloos en transparant mogelijk te laten verlopen.

Mandy Smit

 

Mandy Smit is Accountmanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Zij was daarvoor 10 jaar Actuarieel Consultant bij Aegon en is daarvoor in verschillende rollen werkzaam geweest bij Aon en Nationale-Nederlanden. Zij volgde diverse actuariële opleidingen aan het Actuarieel Instituut en is in het bezit van WFT Adviseur Pensioen, Basis en Vermogen.

bestand_Mandy2
bestand_Bart2

Bart Snijder

 

Bart Snijder is Accountmanager bij LifeSight en medeverantwoordelijk voor de dienstverlening aan onze klanten. Hij was daarvoor bijna 7 jaar werkzaam als consultant op het gebied van pensioenen binnen Willis Towers Watson. Bart studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is tevens Actuaris AG. Hij volgde hiervoor de opleiding Executive Master of Actuarial Science (EMAS) aan het Actuarieel Instituut Utrecht.