LifeSight verwelkomt nieuwe klanten

Overgang naar nieuwe administrateur Inadmin vlekkeloos verlopen

Amstelveen, 20 maart 2017 – Na een zorgvuldig doorlopen implementatieproces is Inadmin op 1 januari 2017 succesvol gestart met het bedienen van de LifeSight deelnemers. LifeSight en Inadmin zijn in april 2016 een samenwerking met elkaar aangegaan voor de pensioenadministratie. Deze overgang is dankzij de inzet en medewerking van alle betrokken partijen, waaronder eBenefits als portaalontwikkelaar, zonder problemen verlopen. Bovendien zijn er sinds de overgang nieuwe klanten geïmplementeerd; Office Depot en ICL Europe brachten hun pensioenregeling onder bij LifeSight.

Inadmin N.V. is onderdeel van APG en voert premieregelingen uit voor verschillende pensioenuitvoerders, waaronder ASR, ABN AMRO PPI en Robeco PPI. Medio 2016 besloot  LifeSight de overstap te maken van de toenmalige administrateur Syntrus Achmea pensioenbeheer naar Inadmin N.V..

Vlekkeloze overgang

Rolf Kooijman, voorzitter van bestuur stichting LifeSight: “Wij zijn zeer verheugd met de vlekkeloze overgang naar onze nieuwe pensioenadministrateur die we in een betrekkelijk korte tijd hebben kunnen realiseren. Een mooie start van het nieuwe jaar. Waarbij onze deelnemers de flexibiliteit hebben om via ons vernieuwde deelnemersportaal persoonlijk inzicht te krijgen en de mogelijkheid hebben om vanaf hun pensionering door te beleggen.”

Prettig en simpel

Rik Douwes, Managing Director van Inadmin: “In samenwerking met het LifeSight team hebben we hard gewerkt om de overgang voor de deelnemers en werkgevers zonder zorgen te laten verlopen. Voor hen is het vooral prettig dat ze nu op een simpele manier volop gebruik kunnen maken van de mogelijkheden.”

LifeSight is niet alleen in Nederland actief. Ook in België, Engeland en Ierland wordt de premiepensioeninstelling uitgebouwd.