Towers Watson PPI heet vanaf nu LifeSight

U bouwt pensioen op in de pensioenregeling(en) van uw werkgever die door Towers Watson PPI wordt uitgevoerd. Of u hebt in het verleden pensioen opgebouwd in een pensioenregeling van uw vorige werkgever die door Towers Watson PPI wordt uitgevoerd. Towers Watson PPI gaat vanaf nu verder gaat onder de naam LifeSight.

Waarom een andere naam?

Het is onze missie onze klanten in staat te stellen een goed pensioen op te bouwen en hen zicht te geven op een financieel aangenaam leven na pensionering. Onze klanten helpen we hiermee door heldere communicatie en slimme beleggingsoplossingen. Onze nieuwe naam sluit beter aan op onze missie en gebruiken we ook al in andere landen waar wij onze klanten helpen met een goed en helder pensioen. Daarom heten wij in Nederland nu ook LifeSight.

Wat betekent dit voor u?

U ontvangt vanaf nu berichten van LifeSight, die u herkent aan het logo bovenaan. Uw pensioenregeling loopt gewoon door, daar verandert niets aan.

Meer informatie?

U ontvangt in december meer informatie van ons over wat er nog meer gaat veranderen en wanneer. Wilt u nu al iets meer weten over ons dan kunt u verder lezen op deze website.