Rolf Kooijman nieuw in bestuur van Towers Watson PPI

AMSTELVEEN, vrijdag 27 mei 2016 – Rolf Kooijman (54) treedt per direct toe tot het bestuur van Towers Watson PPI. Hij volgt Jan Kloet op, die met pensioen gaat. Kooijman zal als derde bestuurder samen met Annemiek Vollebroek en Peter van Eekelen een bijdrage gaan leveren aan het verder ontwikkelen van de Towers Watson PPI en de samenwerking met InAdmin. 

Kooijman was voorheen lid van de Raad van Bestuur en CFO van KAS BANK en financieel directeur bij Delta Lloyd. Daarvoor was hij in diverse management- en directiefuncties werkzaam bij NCM/Atradius. Naast zijn functie bij Towers Watson PPI vervult hij nog een commissariaat.

Kooijman is Register Accountant en rondde onlangs nog een Master af aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook volgde hij de opleiding Pensioenen geschiktheidsniveau B. Hij beschikt over brede bestuurlijke ervaring binnen de financiële sector op het gebied van onder meer risicomanagement en vermogensbeheer.

Rolf Kooijman: “Ik zie er naar uit te kunnen bijdragen aan deze unieke pensioenregeling die het bieden van inzicht aan de deelnemers centraal stelt. Towers Watson PPI biedt de deelnemers eenvoud en gemak en staat voor een persoonlijk pensioen met de voordelen van een collectief, waardoor deze regeling geldt als een van de meest innovatieve in de markt.”