APG doet Inadmin over aan RiskCo

Amstelveen, 3 april 2018 – De pensioenadministratie van LifeSight is ondergebracht bij Inadmin, een dochtermaatschappij van APG. Eind maart 2018 maakte APG bekend dat Inadmin is verkocht aan RiskCo. De overname wordt in mei effectief en heeft voor onze klanten en deelnemers geen gevolgen. In het komende anderhalf jaar worden de systemen geïntegreerd. De nieuwe naam van het fusiebedrijf wordt RiskCo-Inadmin.

RiskCo is een internationaal opererende organisatie gevestigd in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Het bedrijf ontwikkelt systemen voor lange termijn administraties zoals die van pensioenfondsen. Het doel van RiskCo is om de complexiteit van financiële producten beheersbaar te houden en deze op gestructureerde wijze te automatiseren.

De ambities van RiskCo sluiten daarmee goed aan bij de doelstellingen van LifeSight. LifeSight heeft een onafhankelijk organisatiemodel, dat ons in staat stelt om de beste partijen in de markt te selecteren en samen een uniek en onderscheidend pensioenproduct uit te voeren. LifeSight blijft de pensioenregelingen van bestaande en toekomstige klanten samen met onze pensioenadministrateur op een moderne en hoogwaardige wijze uitvoeren.