Een eersteklas pensioen­regeling

 

Met LifeSight adviseert u een pensioenuitvoerder die onafhankelijk is en de beste partijen in de markt heeft geselecteerd. Een toekomstbestendige en stabiele partij die continu in ontwikkeling is en inspeelt op de behoeften en wensen van werkgevers. Door gebruik te maken van goede beleggingsmixen die zijn afgestemd op de persoon en beschermen tegen marktrisico’s zoals rentedalingen en inflatie biedt LifeSight de grootst mogelijke kans het besteedbaar inkomen ook na pensionering van de werknemer op het gewenste niveau te houden.

Vooruit­strevende communicatie

 

LifeSight zorgt voor begrijpelijke communicatie die is gericht op inzicht en handelingsperspectief. Door het gebruik van slimme techniek zoals persoonlijke alerts worden mensen geïnformeerd over hun pensioen op de belangrijke momenten in hun leven en brengen we keuzes voor ze in kaart. Het hart van de communicatie is het werknemersportaal Mijn-LifeSight waarin werknemers worden geïnformeerd over hun pensioen als onderdeel van het totale financiële plaatje.

Maatwerk pensioen­beleggingen

 

Door gebruik te maken van goede beleggingsmixen die zijn afgestemd op de persoon en beschermen tegen marktrisico’s zoals rentedalingen en inflatie bieden we de grootst mogelijke kans het besteedbaar inkomen ook na pensionering op het gewenste niveau te houden. Werknemers beleggen automatisch in een beleggingsmix die past bij hun persoonlijke kenmerken en pensioendoelstellingen, zonder dat zij geconfronteerd worden met beleggingskeuzes of andere complexiteit.

Beste prijs-kwaliteit verhouding

 

Wij selecteren de beste partijen in de markt en voegen deze samen in één uniek en onderscheidend pensioenproduct. Wij beoordelen jaarlijks onze propositie. Indien nodig stellen we betere partijen aan of voegen deze toe en kunnen zo snel inspelen op marktontwikkelingen en innovaties. Dit biedt onze klanten de beste prijs-kwaliteit verhouding.